Werkzaamheden


Lichte Berging

Op de weg zijn wij heer en meester in de berging en transport. Wij voeren vakkundig en gespecialiseerd de benodigde berging uit. Samen met Rijkswaterstaat zorgen wij voor een goede doorstroom van de hoofd- en zijwegen!


Zware Berging

Vrachtwagens, touringcars of stadsbussen, we slepen/vervoeren ze allemaal! Voor voertuigen boven de 3500 Kg hebben wij extra zwaar materiaal om van A naar B te vervoeren. Niet alleen met pech maar ook schade is voor ons geen probleem. Een gekantelde vrachtwagen helpen wij weer overeind en een verzakte bus lieren wij in een handomdraai weer op het asfalt.


Dompelcontainer

Sinds eind december is Hoogwout in het bezit van een dompelcontainer. Deze container zorgt ervoor dat, bij een berging van een elektrisch voertuig die in brand staat, het batterij-pack veilig gekoeld kan worden. Deze container is een grote aanvulling op het materieel van Hoogwout Berging.


Kraanverhuur

Naast de autolaadkraan hebben wij ook de grote jongens inzetbaar. Deze kranen zijn beschikbaar voor zowel bergingswerkzaamheden als voor verhuur. Heeft u een klus, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Ontruimingen

Naast sleepregeling valt ook Ad Hoc ontruimen binnen onze mogelijkheden. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact op!


Parkeergarage

Met deze kleine krachtpatser kan Hoogwout Berging moeiteloos uw stilgevallen auto uit een parkeergarage halen. Door de beperkte hoogte van dit voertuig kunnen wij in bijna elke parkeergarage terecht.Pechhulp

Wanneer u met de auto langs de weg staat, kunt u op Hoogwout rekenen. Wij komen met gespecialiseerd materiaal ter plaatse waardoor wij in veel gevallen u auto ter plaatse kunnen maken. Dit betekend dat u direct weer mobiel bent. 


Incident Management

Als berger zijn wij onderdeel van de hulpverlening op IM-wegen. Niet alleen voor de lichte berging maar ook voor de CMV meldingen (zware berging).


Autolaadkraan

De autolaadkraan is uitermate geschikt voor de lastige job. Een auto die rondom geblokkeerd staat of een zeecontainer tillen we op de de truck. Ons personeel is uiterst vakkundig en werkt hierdoor voorzichtig en schadevrij.


Spoedreparatie

Bij een spoedreparatie is het uitgangspunt altijd om u op eigen kracht verder te laten rijden. Denk hierbij aan een kleine noodreparatie waarna u uw weg weer kunt vervolgen.


Facilitair

Hoogwout Berging faciliteert ook alle zaken rondom het transport en bergen van voertuigen. Denk hierbij aan een losse trekker, of een koeltrailer. Alleen een chauffeur nodig? Ook dit kunnen wij voor u faciliteren. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. 


Repatriëren

Voertuigen die in het buitenland stranden met schade of pech vervoeren wij moeiteloos terug naar Nederland. Ook repatriëren wij campers, aanhangers en caravans. Aanleveren van vervangend vervoer? Geen probleem!Transport

Met ons groot materieel wat breed inzetbaar is, is ons geen klus te vreemd. Van boten, heftrucks, scootmobielen en trucks tot containers, auto's en lijnbussen. Niets is ons te gek!


Handhaving/Foutparkeerders

Voor verschillende gemeenten hebben wij de sleepregeling voor foutparkeerders en handhaving. Dit is voor o.a. Diemen, Volendam, Edam, Landsmeer, Schiphol en Zaanstad. Dit wil zeggen dat uw auto veilig naar ons depot wordt gebracht. Waarna u na betaling van de (door de gemeente opgelegde*) kosten, weer veilig de weg op kan.

* Deze kosten zijn uitsluitend door de gemeente bepaald en Hoogwout Berging B.V. kan hier helaas niets aan doen.


Zero-emission Berging

Als eerste bergingsbedrijf in heel Nederland en omstreken zijn wij toonaangevend in duurzaamheid. Wij hebben een volledig elektrisch bergingsvoertuig klaar voor vertrek. Wij denken hierbij extra aan het milieu. 


Schiphol Airport

We zijn meer en meer te vinden op en rond Schiphol Airport, niet alleen op de toegangswegen maar ook op de platformen. Voor verschillende opdrachtgevers komen wij op Airside om pechhulp te verlenen, een voertuig/object te verslepen of Ground Support Equipment te transporteren. Door de goede samenwerking met Schiphol kunnen wij snel handelen en weten we de juiste wegen te bewandelen (en... vrij te maken) 


Truck Repatriëring

In het buitenland gestrand met een vrachtwagen of touringcar? Wij komen er direct aan. Uiteraard kunnen we ook met zwaardere voertuigen vervangend vervoer mee nemen.Adres hoofdvestiging

Ambacht 24-F

1511 JZ, Oostzaan

Adres depot

Bennebroekerweg 275

1435 CJ, Rijsenhout

Contacteer ons

Telefoonnummer:

+31(0)75 614 5097

E-mailadres Algemeen:

Info@hoogwoutberging.nl

E-mailadres Autotransport:

Transport@hoogwoutberging.nl

Social: