Werkzaamheden


Berging

Op de weg zijn wij heer en meester in de berging en transport. Wij voeren vakkundig en gespecialiseerd de benodigde berging uit. Samen met Rijkswaterstaat zorgen wij voor een goede doorstroom van de hoofd- en zijwegen!


Dompelcontainer

Sinds eind december is Hoogwout in het bezit van een dompelcontainer. Deze container zorgt ervoor dat, bij een berging van een elektrisch voertuig die in brand staat, het batterij-pack veilig gekoeld kan worden. Deze container is een grote aanvulling op het materieel van Hoogwout Berging.


Kraanverhuur

Naast de autolaadkraan hebben wij ook de grote jongens inzetbaar. Deze kranen zijn beschikbaar voor zowel bergingswerkzaamheden als voor verhuur. Heeft u een klus, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Ontruimingen

Naast sleepregeling valt ook Ad Hoc ontruimen binnen onze mogelijkheden. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact op!Pechhulp

Wanneer u met de auto langs de weg staat, kunt u op Hoogwout rekenen. Wij komen met gespecialiseerd materiaal ter plaatse waardoor wij in veel gevallen u auto ter plaatse kunnen maken. Dit betekend dat u direct weer mobiel bent. 


Autolaadkraan

De autolaadkraan is uitermate geschikt voor de lastige job. Een auto die rondom geblokkeerd staat of een zeecontainer tillen we op de de truck. Ons personeel is uiterst vakkundig en werkt hierdoor voorzichtig en schadevrij.


Spoedreparatie

Bij een spoedreparatie is het uitgangspunt altijd om u op eigen kracht verder te laten rijden. Denk hierbij aan een kleine noodreparatie waarna u uw weg weer kunt vervolgen.


Facilitair

Hoogwout Berging faciliteert ook alle zaken rondom het transport en bergen van voertuigen. Denk hierbij aan een losse trekker, of een koeltrailer. Alleen een chauffeur nodig? Ook dit kunnen wij voor u faciliteren. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. Transport

Met ons groot materieel wat breed inzetbaar is, is ons geen klus te vreemd. Van boten, heftrucks, scootmobielen en trucks tot containers, auto's en lijnbussen. Niets is ons te gek!


Handhaving/Foutparkeerders

Voor verschillende gemeenten hebben wij de sleepregeling voor foutparkeerders en handhaving. Dit is voor o.a. Diemen, Volendam, Edam, Landsmeer, Schiphol en Zaanstad. Dit wil zeggen dat uw auto veilig naar ons depot wordt gebracht. Waarna u na betaling van de (door de gemeente opgelegde*) kosten, weer veilig de weg op kan.

* Deze kosten zijn uitsluitend door de gemeente bepaald en Hoogwout Berging B.V. kan hier helaas niets aan doen.


Zero-emission Berging

Als enige bergingsbedrijf in heel Nederland en omstreken zijn wij toonaangevend in duurzaamheid. Wij hebben een volledig elektrisch bergingsvoertuig klaar voor vertrek. Wij denken hierbij extra aan het milieu. Adres hoofdvestiging

Ambacht 24-F

1511 JZ, Oostzaan

Adres depot

Bennebroekerweg 275

1435 CJ, Rijsenhout

Contacteer ons

Telefoonnummer:

+31(0)75 614 5097

E-mailadres Algemeen:

Info@hoogwoutberging.nl

E-mailadres Autotransport:

Transport@hoogwoutberging.nl

Social: