Chauffeur Zware Berging (ploegendienst-nationaal-Fulltime)

Chauffeur Zware Berging

 

Hoogwout Berging is sinds oktober 2010 partner wanneer het gaat om berging, pechhulp en transport. Wij voeren opdrachten uit voor bijvoorbeeld hulpdiensten, alarmcentrales, dealers, verzekeringsmaatschappijen, maar natuurlijk ook voor particulieren. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Daarnaast zijn wij ook actief in repatriëring van voertuigen, autotransport, overdekt transport en transport van bijvoorbeeld vrachtwagens.

 

Vanwege de groei die wij doormaken zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van Chauffeur Zware Berging.

Om tot een vlotte afhandeling van vrachtwagenongevallen te komen, heeft de Stichting Incident Management Vrachtauto’s (www.stimva.nl) in 2000 het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) opgericht. Het CMV stuurt op de belangrijkste doorgaande wegen vrachtautobergingsbedrijven aan bij pechmeldingen en ongevallen met vrachtwagens. 

Wat doet een zware berger?

De Chauffeur Zware Berging bij Hoogwout Berging B.V. komt in actie bij ongevallen van grote voertuigen die hun lading hebben verloren of bij wie de lading is los gekomen of verplaatst. Ook verzakte vrachtwagens of bussen in de berm of gekantelde voertuigen in de sloot weet jij weer mobiel te krijgen. Door middel van bijvoorbeeld uitlieren of lostrekken krijg jij de gestrande voertuigen weer de weg op of vervoer jij deze in opdracht van de klant naar een opgedragen locatie.

Ook zijn er klussen waarbij er gebruikt gemaakt moet worden van kranen, luchtkussens en andere hulpmiddelen. Met jouw expertise zorg jij dat de benodigde hulpmiddelen worden ingezet op de juiste manier. Jij bent immers DE specialist! Op het moment dat er geen klussen voor de zware berging zijn ondersteun jij jouw collega’s van de lichte Berging.

 

De ideale kandidaat:

Ben je reeds zware berger èn heb je al ervaring met deze werkzaamheden? Neem dan direct contact met ons op! Mocht je nog niet in bezit zijn van je papieren voor de zware berging maar wel al ervaring hebben als lichte berger in de bergingswereld dan nodigen wij jou uit om te reageren zodat wij kunnen beoordelen of jij in ons opleidingsplan een carrière als zware berger kan starten!

 

• Is in het bezit van een rijbewijs C en/of CE en diploma Chauffeur lichte Berging;

• Heeft beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
• Bezit goede communicatieve vaardigheden;
• Is klantvriendelijk, gemotiveerd, leergierig en collegiaal;
• Is bereid om net iets meer te doen dan gevraagd wordt;
• Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zorgzaam voor het materieel;
• Woont binnen een straal van 30 kilometervan de standplaats Oostzaan of Rijsenhout

Wij bieden:

• Een marktconform salaris tussen de € 2251 - € 2737 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en leeftijd. Wij

vallen onder de CAO Metaal -Motorvoertuigenbedrijf. Zo ontvang je bij het volledig meedraaien in het rooster een toeslag van 14% op je bruto maandsalaris.

• Interne opleidingsmogelijkheden

• Een gezellige en informele werksfeer 

• Uitzicht op een vast dienstverband


Ben jij die enthousiaste (aankomende) Zware Berger (m/v) die op zoek is naar een leuke baan met uitzicht op en vaste aanstelling? Stuur dan een CV met motivatiebrief naar: l.herps@operam.nl 

Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Leonie op telefoonnummer 06-50234441.


Meer informatie over Hoogwout Berging vindt u op www.hoogwoutberging.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Zozze
Powered by: WebBuro WebBuro